Skip to content

OH-SRH:n lentokäsikirjaan uusi revisio

Tiedostoalueelle on linkitetty OH-SRH:n lentokäsikirjan uusi revisio. Ehkäpä tärkein muutos aikaisempaan nähden osuu käynnistysproseduuriin:

Käynnistysproseduurissa FADEC battery test-osioon on akkukäytön osalta volttien säilymisen tarkastus. Battery test-osiossa siis kun akku on käännetty takaisin päälle (BATTERY ON), mutta laturi on vielä pois päältä (ALTERNATOR OFF), tulee odottaa 10 sekuntia ja tarkkailla, että volttimittari pysyy vihreällä.

Muitakin muutoksia päivityksessä on tullut (uusi sallittu öljylaatu AeroShell Oil Diesel Ultra, akkukäytön 30 minuutin aikarajan sanamuodon vaihtaminen, MTOW-arvon korjaaminen, hätäproseduureissa fuel-shutoff valven tarkistaminen jne..), mutta normaalioperoinnin kannalta tuo FADEC-tarkistus on tärkein.

Pilotteja pyydetään tutustumaan päivitettyyn ohjekirjaan, yritetään saada uudistetut laminoidut tarkistuslistat koneeseen mahdollisimman pian.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.