Skip to content

Lentokausi 2011 on ollut aktiivinen

Malmin ilmailukerho on jatkanut vuonna 2011 aktiivista ilmailua kaikilla kerhon kolmella koneella. Matkalennoilla on käyty tiuhaan Suomen kentillä sekä useasti Baltiassa ja Ruotsissa ja lisäksi myös pari kertaa hieman pidemmälläkin.

Malmin kerhojen välinen leikkimielinen lentopaikkakilpailu on myös edennyt positiivisesti tänä vuonna. Kaikkiaan 34 kerhon jäsentä on lentojaan kilpailuun ilmoittanut ja yhteensä on saavutettu 78 eri lentokenttää. Saimme juuri 300 pisteen rajan rikki ja kiilattua ainakin tilapäisesti kilpailun kärkeen. Lentopaikkakisaan voi tutustua kilpailun web-sivuston kautta osoitteessa http://lentopaikkakisa.com/.

Syksyn suosittu PPL-kurssi alkaa jälleen lokakuun puolivälissä, joten nyt on hyvä aika aloittaa ilmailuharrastus ja liittyä MIK:n jäseneksi.

Jäsenenä saat ilmailuhenkistä seuraa ja kerhon koneet ja simulaattorit käyttöösi. Simulaattorien käyttö on jäsenille ilmaista! Kerhoon liittyminen ei edellytä lentolupakirjaa joten mukaan pääsee helposti. Tule tutustumaan kerhon toimintaan Malmille.

Kuvassa hieman erilainen matkalentomaisema tältä kesältä. Lisää kuvia mik kuvagalleriassa.

Aihe: Uutiset.