Skip to content

MI5+ Goes Lahti Vesivehmaa 17.9.

MI5+ eli Malmin 5 moottorilentokerhoa sekä Jukolan pilotit tekevät syyslentoretken Lahteen 17.9. jossa tarkoituksena on tutustua Vesiksen toimintaan isolla joukolla ja nauttia mukavasta seurasta yhdessä.  Vesikselle tähtäillään noin 11:00 paikkeille.

Lisäksi mukaan lähteen syksyn viimeiselle pitkälle lentoretkelle Lennuklubin Antonov AN-2 jolla kaikki ilmailusta kiinnostuneet voivat liittyä mukaan tälle huikean hauskalle syksyille lentoretkelle.  Antonovilla pääsee Lahteen ja takaisin liittymällä Lennuklubiin (25€) ja maksamalla lennosta aiheutuvat kulut jotka osallistujamäärästä riippuen ovat 87€-170€.  Arvio tällä hetkellä on n. 100€   Jokainen halukas mukaan lähtijä  pääsee tutustumaan Antonovin lentämiseen  oikealta puolelta koneen oikeassa ympäristössä. Tämä voittaa kyllä simulaattori lentämisen 10-0!

Mikäli Antonov kiinnostaa, niin liity Lennuklubin jäseneksi ja kysy lisätietoja retkestä ottamalla yhteys Saarion Ekiin +358(0) 40 504 1055  niin pääset mukaan. Lennuklubin sivut on täällä: http://www.lennuklubi.org/

Myös kaikki muut koneet ovat tervetulleita tälle lentoretkelle.
Nähdään Vesiksellä hauskan ilmailupäivän merkeissä!

CTL on varattu tätä varten lauantaiksi – ottaisiko joku tästä kopin – eli kone täyteen ja reissuun. Asiasta lisää keskustelupalstalla!

Aihe: Jäsenuutiset.