Skip to content

CTL: myös 91/96UL voi tankata

CTL:ssa on valmius tankata halvempaa 91/96UL polttoainetta TTT Aviation Oy:n pouserista asematasolla 2. Koneessa ja pouserilla on tankkausohjeet, koodinappula on koneen avainnipussa.

Vesibensojen ottoon on kiinnitettävä erityistä huomiota, sillä polttoaine on väriltään kirkasta ja voi näyttää vedeltä, toisin kuin sinistä väriainetta sisältävä 100LL. Jos on epäselvyyttä, näytteitä kannattaa ottaa useampia.

100LL:ää voi edelleen tankata normaalisti ja polttoaineet ovat sekoitettavissa kaikissa suhteissa. Tankkauskäytäntöä tarkennetaan jatkossa kun kokemusta uudesta polttoaineesta kertyy. Moottoriöljynä käytetään lisäaineellista Shell W80 Plus öljyä.

OH-COXiin EI SAA TANKATA 91/96UL polttoainetta, koska moottoria ei ole hyväksytty kyseiselle polttoaineelle.

Hallitus / Kalusto

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.