Skip to content

MIK vei voiton 2011 lentopaikkakisassa

Vuoden 2011 lentopaikkakisa voitajaksi selviytyi MIK ry. Kiitos kaikille kisaan osallistuneille.  Suurimman pistesaaliin kerholle ja OH-SRH:lle hankki vanha konkari Sami Euroopankierroksellaan. Mukana oli kuitenkin suuri määrä uusia pilotteja, joten “lajin” tulevaisuus on turvattu onnistuneen juniorityön ansiosta. Nyt vain odotellaan syksyn OH-Gaalaa ja vuoden pistelentäjän julkistamista ja tietysti sitä perinteistä esitelmää kesän seikkailusta. Nyt on sitten aika aloittaa ensivuoden lentojen suunnittelu. Löytyykö  halukkaita Euroopan kiertäjiä vai vaikka lentoseuraa keväiselle itämeren rundille? Matkasuunnitelmia hiotaan varmasti kerhohuoneella keskiviikoisin ja lauantaisin näin “peruskuntokauden” alettua.

Lentopaikkakisan tuloksista ja lennosta löytyy tietoja kisan mainioilta web-sivuilta.Mik matkakertomuksia ja kuvia löytyy myös mik web sivustolta.

Aihe: Uncategorized, Uutiset.