Skip to content

Tuuli kohdellut kaltoin MIK kalustoa

CTL lätäkössäJoulun talvimyrsky on kohdellut kaltoin MIK kalustoa. Molempien COX ja CTL koneisen vasen siiven kärki on ottanut kovassa puuskassa maahan jossa yhteydessä siivenkärki on kärsinyt vaurioita. CTL vaurio on pahempi ja vaatii peltisepän paikalle kutsumista. Myös koneisen siipipussit ovat kadonneet myskyn hampaissa taivaan tuuliin. Myrsky on siirtänyt CTL noin 15 metriä platan yli vesilätäkköön. COX on uudelleen sidottu ja CTL siirretty halliin josta kiitos kerholla olleille.

Päivitys 27.12 klo 15:50: OH-COX korjaus valmistunee korjauksesta mahdollisesti jo huomenna . Mutta CTL:n varaosa ja korjauslista on sen verran pidempi, että valmistuminen menee ensi vuoden puolelle.

Päivitys 29.12: OH-COX on lentokelpoinen.

Kalustovastaavat työskentelevät kuumeisesti koneiden lentokelpoisuuden palauttamiseksi.

Mik Kalusto

 

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.