Skip to content

Uusia moottoreita kerhon koneisiin

SRH:hon on tilattu uusi Centurion 2.0-moottori. Vanhan moottorin korjaus ei ollut taloudellisesti järkevää jäljellä olevat käyttötunnit huomioiden. Koneen vanha potkuri peruskorjataan nollatunneille moottorivaihdon yhteydessä. Potkuri onkin ja matkalla takaisin Malmille Saksasta. Toimitusaika uudelle moottorille nokalle asennettuna on noin kuusi viikkoa, joten koneen pitäisi olla takaisin rivissä helmikuun puolen välin tienoilla. Uudella moottorilla onkin sitten hyvä aloittaa kevään aktiivinen lentokausi.

Myös COX:iin on tulossa uusi moottori ja tuulilasi. Moottori asennetaan paikalleen kun peruskoulutuksen tuntiraja 2880 h (tbo 2400 h + 20% ylitys) tulee täyteen, mikä ajoittunee säistä riippuen helmikuun loppupuolelle ja kone on tuolloin pois käytöstä suunnilleen viikon verran.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.