Skip to content

Finnairin lentokerhon kaluston käyttöoikeus 2012

Finnairin lentokerho on päättänyt tehostaa perehdyttämislentojen ja eroavaisuuskoulutuksen valvontaa oman kalustonsa käyttäjien osalta. Tästä johtuen varausoikeus on estetty, kunnes kaluston käyttöoikeus on osoitettu FLK:n koulutusvastaavalle tai lentotoiminnan valvojalle.

“Tämä ei tule aiheuttamaan suurempia toimenpiteitä lentäjille, joilta löytyy lokikirjasta merkintä (tai muu hyväksyttävä todiste) eroavuus/perehdyttämislennosta FLK:n kalustolla. Helpoiten homma siis onnistuu lähettämällä skannaus/valokopio lokikirjamerkinnästä lentotoiminnan valvojalle Janne Vainiolle. Jos merkintää ei löydy, mutta lokikirjan merkinnöillä voit osoittaa lentäneesi neljän (4) vuoden sisällä kalustolla voidaan tämä vaatimus katsoa myös harkinnanvaraisesti täytetyksi. Jos kuitenkin jää epäselväksi, kuka/miten perehdyttäminen on suoritettu, ei varausoikeutta voida myöntää kunnes koululento/lennot hyväksytyn lennonopettajan kanssa on suoritettu ja dokumentoitu.

FLK:n Lentotoiminnan valvoja Janne Vainio (janne.vainio@lentopelastus.fi)”

Lisätietoa asiasta antaa myös FLK:n koulutusvastaava Timo Laihanen, timo.laihanen@gmail.com, p. 0400 847433

 

Aihe: Kalusto.