Skip to content

Simulaattorien esittelypäivä 3.3.

Malmin Ilmailukerhon Simulaattoritiimi antaa lauantaina 3. maaliskuuta klo 11-14 opastusta kerhon simulaattorien käytössä. Tässä on hyvä tilaisuus tutustua kerhon simulaattoreihin (OH-SIM Cessna 172/152 ja OH-TWN Beechcraft 58 Baron -kaksimoottorikone) käytännössä ja lentää vaikka muutama harjoituslento opastajan kanssa.

MIK:in simuilla on hyvä harjoitella esim. gps:n käyttöä tai radiosuunnistusta ilman kiirettä, tai tutustua suunnitellun matkalennon ilmatilaan jo ennalta  jne. Kahvipannu on luonnollisesti kuumana myös kerhon toiminnasta kiinnostuneille jotka eivät vielä ole jäseniä, joten tervetuloa kaikille! Tarkemmat yhteystiedot paikan päälle löytyvät tästä.

Tarkempaa infoa on tulossa tapahtuman lähetessä..

Simutiimi

Aihe: Simulaattori, Tapahtumat, Uncategorized.