Skip to content

SRH:n huolto valmistunut

Romeo Hotel:in moottorinvaihto valmistui eilen tiistaina. Huollon jälkeisellä koelennolla moottorin jäähdytysnesteen määrän merkkivalo syttyi jyrkässä nousussa mutta sammui heti kun nousua loivennettiin. Tämä sama piirre on esiintynyt ennenkin ja johtunee siitä, että nesteen korkeuden valvonta-anturi on paisuntasäiliön etureunassa jolloin viisto nesteen pinta saattaa alittaa anturin nousussa. Koelennon jälkeen paisuntasäiliön nesteen pinta oli kuitenkin ihan normaali.

Täten Romeo Hotel on nyt kuitattu palvelukseen kelpaavaksi ja on siis pitkän tauon jälkeen käytössä. Uuden moottorin ensimmäinen öljynvaihto tulee tehdä 4-6h jälkeen. Tämä on merkitty koneen kirjaan, eli seuraavaan huoltoon tällä hetkellä 4h + 1h ylitysvara mikä kannattaa ottaa huomioon jos aikoo suunnitella matkalentoreissua ihan lähitulevaisuudessa. Muutoin uusi moottori ei aiheuta mitään erikoista lentäjän kannalta.

Hyviä lentoja!

MIK Kalustotiimi

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.