Skip to content

OH-COX Uusi moottori käynnistetty ensimmäisen kerran

OH-COX ensimmäinen koekäyttö

OH-COX on saanut uuden moottorin ja tuulilasin Konekorhonen Oy:n hyvinkään korjaamolla. Moottori on nyt käynnistetty ensimmäisen kerran ja peloton koelentäjä (Esko) on suuntaamassa huomenna keskiviikkona konetta kohti tarkoituksenaan lentää ensimmäinen 2h sisäänajolento tarkasti moottorin valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Moottorin tunnit ensimmäiseen huoltoon asti ovat ns. sisäänajotunteja jolloin koneella tulee lentää pääsääntöisesti matkalentotehoilla välttäen läpilaskuja ja liukuja pienillä kierroksilla. Tällä tavalla varmistetaan että moottorin eri osat hioutuvat saumattomasti toisiinsa ja saamme jatkossa hyvin toimivan moottorin seuraaviksi vuosiksi.Koneen kirjaan kiinnitetään ohjeistusta piloteille sisäänajon aikana sallituista ja kielletyistä asioista.

Kalusto

ps lisää kuvia MIK kuva arkiston puolella

 

Aihe: Kalusto, Uutiset.