Skip to content

Ennakkoilmoittautuminen syksyn PPL(A) teoriakursseille

Syksy ja huonot kelit lähestyvät jo muutaman kuukauden päästä, joten on aika valmistautua teoriaopiskeluun. Yksityislentäjän teoriakurssilla oppitunteja on vähintään 100 ja 100% läsnäolovelvollisuus. Eli mikäli estyy pääsemästä jollekkin tunnille, se täytyy suorittaa myöhemmin uudelleen. Kurssillepääsyn vaatimuksena on kerhon jäsenyys ja kurssin mennessä täyteen otetaan mukaan henkilöitä liittymisjärjestyksessä. Liittyessäsi ilmoitathan myös kiinnostuksesi osallistua kurssille. Liity Jäseneksi!

Teoriakurssi järjestetään kuten aikaisempinakin vuosina. Isossa ryhmässä kurssin hinta on noin 800 eur ja alkaa lokakuun alussa. Oppitunnit ovat Otaniemessä ja Malmilla riippuen viikonpäivästä. Arkisin tunnit yleensä tiistaisin ja torstaisin klo 18-21 ja sunnuntaisin 9-15. Kurssin tiedot tarkentunevat heinäkuun loppuun mennessä.
Lisätiedot: koulutus@mik.fi

Pienryhmäteoriakurssille kerätään myös kiinnostuneita. Pienryhmässä on yleensä vain muutamia oppilaita ja aikataulut ovat joustavampia ja sovitaan oppilaiden ja opettajan kesken. Tunnit yleensä Malmilla. Monet pitävät enemmän pienryhmämuotoisesta opiskelusta verrattuna luentotyyppiseen opetukseen ja pienryhmäoppilaat aloittavat lentovaiheen monesti jo talvella rinnan teoriaopintojen kanssa. Pienryhmäkurssin hinta on korkeampi ja määräytyy osallistujamäärän mukaan.
Lisätiedot: koulutus@mik.fi

Aihe: Uncategorized, Uutiset.