Skip to content

Kerosiinin tankkaus muilla kentillä

Shell näyttää laskuttavan huomattavan “palvelulisän” jokaisesta JET-pistoolitankkauksesta maakuntakentillä. Summa on noin kahdeksan kymppiä per tankkaus, joten asia on merkittävä koneen polttoainekulujen kannalta. Ongelma on erityisesti siinä, että kerosiinia ei saa mistään korttiautomaatista, joten “palvelua” ei voi käytännössä olla ostamattakaan. Malmilla tuota palvelumaksua ei ainakaan tällä hetkellä peritä, joten Kanasen tankkiauton voi kotikentällä soittaa hätiin kuten ennenkin.

Pyydämme huomioimaan tämän niin että vältätte turhia tankkauksia muilla kentillä, toki lentoturvallisuutta vaarantamatta. Jos palvelumaksuja kertyy maksettavaksi tulevaisuudessa huomattavat määrät, pitää pohtia tarkemmin mitä niiden kanssa tehdään.

Lisätietoa aiheesta FlightForumilla

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.