Skip to content

SRH:n Pa mittaukset suoritettu

SRH:n PA mittarien näyttämät ovat olleet viimeiset pari viikkoa erikoistarkkailussa ja nyt on saatu mittaukset suoritettua. Kiitos kaikille mittauksiin osallistuneille.

Koneen oikea mittari näyttää oikeita lukemia mutta vasen mittari 2,5 GAL liian pieniä arvoja. Tämä tulee huomioida kaikkien koneella lentävien. Kone saattaa siis olla 8 kg painavampi ja omata 30 min pidemmän toiminta ajan kun äkkiseltään sähköisiä mittareita vilkaisemalla saattaisi olettaa. Seuraavaksi keskustelemme korjaamon kanssa toimenpiteistä joilla mittari saadaan näyttämään oikeaa arvoa.

Mittauksia tänään malmilla vielä suoritettaessa todettiin että tikulla tankista PA määrää mitatessa on mittaus suoritettava tankin reunasta, sillä tankissa on kohouma joka vaikuttaa mittaus tulokseen. Mittauksia on hyvä ottaa 2-3 kpl/tankki varmistuakseen oikeasta tuloksesta. Kohouman kohdalta mitatessa tulee mittaus virheeksi 2,5 GAL liian pieni arvo.

Katso kuva aiheesta.

MIK Kalusto

 

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.