Skip to content

Ilmoittautuminen syksyn PPL(A)-teoriakurssille

Talvikauden teoriaopiskelut ovat jälleen alkamassa. Yksityislentäjän teoriakurssilla oppitunteja on vähintään 100 ja 100% läsnäolovelvollisuus. Eli mikäli estyy pääsemästä jollekkin tunnille, se täytyy suorittaa myöhemmin uudelleen (Ei sisälly hintaan).  Kurssillepääsyn vaatimuksena on kerhon jäsenyys. Liittyessäsi ilmoitathan myös kiinnostuksesi osallistua kurssille. Liity Jäseneksi!

Teoriakurssi järjestetään kuten aikaisempinakin vuosina. Isossa ryhmässä kurssin hinta on 800 eur ja aloituspäiväksi on varattu torstai 25.10. . Oppitunnit ovat Otaniemessä tai Malmilla riippuen viikonpäivästä. Arkisin tunnit tiistaisin ja torstaisin klo 18-21 Otaniemessä ja sunnuntaisin 9-16 Malmin lentoasemalla. Päivät jolloin opetusta ei ole selviää kurssin kuluessa. Kurssilla on vielä pari avointa paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: koulutus@mik.fi

Pienryhmäteoriakurssille kerätään myös kiinnostuneita. Pienryhmässä on yleensä vain muutamia oppilaita ja aikataulut ovat joustavampia ja sovitaan oppilaiden ja opettajan kesken. Tunnit yleensä Malmilla. Monet pitävät enemmän pienryhmämuotoisesta opiskelusta verrattuna luentotyyppiseen opetukseen ja pienryhmäoppilaat aloittavat lentovaiheen monesti jo talvella rinnan teoriaopintojen kanssa. Pienryhmäkurssin hinta on korkeampi ja määräytyy osallistujamäärän mukaan.
Lisätiedot: koulutus@mik.fi

Aihe: Uutiset.