Skip to content

Takaisin taivaalle, avoimet ovet Malmin Ilmailukerhossa!

Onko syksyn räntäsade ja talvi tehnyt taukoa harrastukseen? Tai peräti kelpuutukset ja lupakirja päässyt vanhenemaan? Onko lentoharrastuksessasi ollut taukoa muista syistä? Entä sujuuko alkutalvesta muuttuneen FPL2012-mukaisten lentosuunnitelmien teko?

Tai kiinnostaako lentäminen ja lentokoneet muuten vain? Tule toki tutustumaan mainion ilmailukerhomme toimintaan ja ihmisiin, istumaan kahvikupposen ääreen ja nauttimaan pienestä syötävästä ja hyvästä tekemisen meiningistä. Kokeile lentämistä simulaattorissamme…. vai tulisiko sinustakin lentäjä?

Järjestämme avointen ovien päivän lauantaina 23.3. 2013 klo 11-16 Malmin Ilmailukerhon kerhohuoneella.

MIK:in kalusto on varattuna klo 11-16 ja lennonopettajia on käytettävissä 30 minuutin kertauslentoihin ilman korvausta. Maksat vain kaluston käytöstä. Kerholla dispatcher-tiimi auttaa lennon valmistelussa. Tyyppejä tai tarkastuslentoja ei tällä kertaa voi tehdä. Simulaattoreilla on mahdollista harjoitella ja kerrata menetelmiä ja radioliikennettä.

Tapahtuma on myös Facebookissa. Ilmoittautumalla mukaan me osaamme varata riittävästi kahvia ja sen oheen syötävää, ettei pääse tapahtumaan niin ikävästi että se loppuisi kesken… 😉

Käymme tarvittaessa myös kiertämässä lentokonehallissa ja kenttäalueella aiheesta kiinnostuneiden kanssa tutustumassa Malmin lentoaseman päivittäiseen elämään.

Aihe: Tapahtumat, Uutiset.