Skip to content

SRH:n trimmi ja autopilotti (päivitys 13.5.)

SRH:n autopilottia on viime aikoina vaivannut mysteeri, jonka selvittäminen on osoittautunut sangen vaikeaksi. Toisinaan se ei ilmassa toimi, vaikka testi tuntuisi menevän läpi. Toisinaan taas tuntuu toimivan moitteettomasti. Autopilotin toimimattomuus aiheuttaa myös sähkötrimmin putoamisen pelistä. Vikaa on yritetty paikallistaa sekä kerhon kalustovastaavien toimesta pilot ownerin ominaisuudessa että Joen Servicen mekaanikkojen toimesta. Hommaa hankaloittaa olennaisesti se, että maassa vikaa ei ole läheskään aina saatu päälle. Viime viikolla suoritetussa 100 h huollossa autopilotti vaihdettiin toiseen yksilöön. Tämän jälkeen testit menivät läpi myös omalla purkilla. Systeemin on raportoitu sittemmin toimineen. Parhaassa tapauksessa ajoittainen liittimen kosketushäiriö poistui. Toistaiseksi pyydämme kuitenkin edelleen ilmoittamaan kaikki mahdolliset toimintahäiriöt sähköpostitse osoitteeseen kalusto@mik.fi

-Antti/kalustotiimi-

Aihe: Kalusto.