Skip to content

Air&Motor shown vaikutukset kentän toimintaan

Malmin lentokentällä lauantaina 18.5. järjestettävän Air&Motor show live -tapahtuman järjestelyt vaikuttavat lentotoimintaan.
Pysäköinti ei ole sallittua asematasolla 1 ( jossa kerhomme koneet sijaitsevat) 14.5. klo 16 – 19.5. välisenä aikana. Kenttäpäivystäjä ohjaa koneet joko kiitotien 09 itäpäähän tai muuhun tapahtuma-alueen ulkopuoliseen paikkaan. Tarkista kerhon vikataululta koneen sijainti ja jos kone päätyy muuhun paikkaan, päivitä tieto taululle. Mikäli kone on pysäköitynä liikennealueelle, on sinne tilattava kyyti kenttäpäivystäjältä. Noudattakaa kenttäpäivystäjältä saatuja ohjeita, tilanne vaihtuu nopeastikkin! Teoriassa hallia voi käyttää lauantaihin asti, mutta tämäkin kannattaa tarkistaa kenttäpäivystäjältä ennen koneen sijoittamista halliin että saako sen sieltä vielä uloskin ja kiitotielle asti.

Näillä näkymin lentoonlähdöt ja laskeutumiset onnistuvat vielä aikaisin aamulla lauantaina ja jälleen heti tapahtuman päätyttyä lauantai-iltana.  Tosin kannattaa huomioida että kenttäalueella pääsy voi olla haasteellista ilman tapahtumaan oikeuttavaa lippua.

Tarkistakaa aina viimehetken NOTAMit kentän käytöstä!

 

Edit: Päivitys, tämän hetkisen notamin mukaan kentän kiitotiet ovat suljettuja perjantaista kello 16 lauantaihin kello 18 asti.

Aihe: Jäsenuutiset, Uncategorized.