Skip to content

Koneiden laskutus muuttui

Olemme saaneet valmiiksi koneiden laskutuksen muutoksen sähköiseksi. Tässä alkuvaiheessa kannattaa olla erityisen tarkkana että lentojen laskutus toimii ok ja hinnat täsmää. Ongelmatapauksissa kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen  webmaster@mik.fi tai soittaa suoraan Jounille (0504873733).

Käytännössä koneiden laskutus toimii niin että kun olet syöttänyt lennon sähköiseen lentopäiväkirjaan voit maksaa laskusi samantien. Voit myös syöttää useampia lentoja normaalisti ja muodostaa laskun vasta sen jälkeen jolloin saat useamman lennon samalle laskulle. Sähköisen päiväkirjan etusivulla on linkki josta pääset avoimiin laskuihin. Palvelu on toteutettu Suomen Verkkomaksut Oyj:n kautta.

Hallituksen toive on että suoritetut lennot maksetaan viikon sisällä lentämisestä, lennot toki pitää syöttää sähköiseen päiväkirjaan heti lennon jälkeen (matkalennoilla mahdollisimman pian) koska huoltotilaukset tehdään sähköisen päiväkirjan perusteella ja puuttuvat lennot voi pahimmillaan aiheuttaa huoltojen venymistä.

Blue Skies!

Aihe: Jäsenuutiset.