Skip to content

Uusi koneemme on viittä vaille valmis! (päivitys 29.5.)

 

Diamondin tehtaalta tuli jälleen päivitys koneemme tilanteeseen. Kone on koelennetty ja pääosin hyväksi havaittu. Pienten fiksausten lisäksi päätettiin asentaa vielä pyrstöön lisäpaino, joka tekee uutukaisestamme huomattavasti mukavamman kuormattavan. Konetyyppihän on nokkapainoisuuteen taipuvainen, ja etenkin suuremmilla etupenkkikuormilla tilanne näytti hieman epämukavalta. Näiden huoltojen jälkeen kaunokainen on vaille valmis siirrettäväksi Suomeen, ja pääsemme suorittamaan loppuun byrokratian koneen saattamiseksi Suomen ilma-alusrekisteriin. Näillä näkymin siirtolentopäivä on ensi tiistai eli ollaan edelleen kesäkuun alussa suunnitelmien mukaan. Koneen tuntihinta ja varausmahdollisuus ilmestyvät lähipäivinä sivuille. Ekat viikot menevät pitkälti kerhotyyppilennoilla. Lentääksesi kerhon uudella koneella, tarvitset kuittauksen kerhon opettajalta riippumatta siitä onko jo aikaisempaa kokemusta konetyypillä. Kone myös tarvitsee EFIS ja SLPC kuittaukset päiväkirjaan.  Keskiviikkona 29.5. kerhohuoneella kello 18 alkaen käydään läpi G1000-ohjaamon käyttöä, tervetuloa mukaan.

Aihe: Jäsenuutiset.