Skip to content

Malmin Ilmailukerhon uusi kone OH-STL saapuu kohta.

 

Pitkä odotus alkaa olla ohi. Uusi koneemme OH-STL DA40 G1000 TDI on lisäys Malmin Ilmailukerhon hiljaiseen laivastoon tuoden siihen modernia mittaristoa ja matkalentomukavuutta ja nopeutta taloudelliseen hintaan. Kone on myös mittarilentokelpoinen. Kone on vain jäsenten käytettävissä ja on nyt lisätty varauskirjaan. Kaikilta* vaaditaan kerhotyypit koneeseen, joten aikaa kerhon opettajan kanssa kannattaa ruveta varailemaan. Koska kalenteriin on jo ilmestynyt viikonloppuvarauksia niin olemme varanneet pelkästään tyyppilentoihin 15.6. ja 29.6. lauantait. Näiden ajankohtien varaamisesta vielä myöhemmin lisää.

*Hallitus voi myöntää erityisestä syystä vapautuksen kerhotyypeistä anomuksen perusteella. Hakemukset hallituksen sähköpostiosoitteeseen perusteluineen miksi koet että osaisit erityisen hyvin lentää kerhon uutta konetta ja mitä aikaisempaa kokemusta sinulla on vastaavasta koneesta.

Aihe: Kalusto.