Skip to content

OH-STL kerhotyyppilennot

Kerhomme uusi kone on saanut hyvän vastaanoton ja kerhotyyppejä siihen onkin jo muutama päivä lennetty.
Ensi lauantaina 29.6. on kone varattu koko päiväksi tyyppilentoja varten. Arvioitu aika per henkilö koneen opetteluun on 2 tuntia. Sen lisäksi tarkoituksena on tarjota myös oppimista seuraamisen kautta eli vuoroaan odottava matkustaa takapenkillä. Opettajana lauantaina toimii Antti Kähönen.

Ajat ovat seuraavat:
9-13, TÄYNNÄ
13-17, TÄYNNÄ
17-21, TÄYNNÄ

Valitettavasti kyseinen päivä siis täyttyi, mutta tyyppilentoja saa toki muulloinkin ottamalla yhteyttä kerhon opettajiin (lista sivuilla koulutuksen alla). Huomioithan tosin että aivan kaikilla opettajillamme ei ole vielä STL koulutettavien koneiden listalla. Tilaisuuksia tullaan järjestämään myös lisää.

Muistathan ennen tyyppilentoa perehtyä koneen käsikirjaan ja täyttää erityisesti tätä konetta varten tehty käsikirjakuulustelu. Dokumentit löytyvät jäsenalueen käsikirjat-osiosta.

Aihe: Jäsenuutiset.