Skip to content

SRH huolto lähestyy

SRH:n seuraava huolto (600h) on lähestymässä ja varaosat saatiin tilattua eilen Saksasta. Koneeseen vaihdetaan mm. kytkin ja vaihteisto sekä pa korkeapaine- ja feed-pumput. Tilauksessa on mukana myös uusi starttimoottori, joka on aiheuttanut viime aikoina ajoittain ongelmia. Ilmeistä on, että startissa on jokin asento josta se ei oikein jaksa lähteä moottoria pyörittämään. Jos ongelmia startin kanssa vielä ennen huoltoa esiintyy niin ota yhteyttä puhelimella kalustovastaaviin lisäkäynnistysohjeiden saamiseksi. Huolto-organisaatiomme Joenservice on henkisesti valmistunut huoltamaan SRH:n juhannuksen jälkeisellä viikolla, mutta katsotaan miten tiimat koneessa kehittyvät ja että varaosat on paikalla ennen varsinaisen huoltoajankohdan kiinnilyömistä. Huoltoon on suunniteltu menevän 3 päivää. SRH on parkissa jotakuinkin COX:ia vastapäätä (ruudussa 178) jonne kalustovastaava Antti ja ex-kalustovastaava Esko kantoivat vanhat CTL (MIK)  painot – kiitos uurastuksesta. Jos jollain löytyy spriitussi niin painoihin voisi merkitä  kissankokoisin kirjaimin MIK. Huolehdittehan koneen sitomisesta siitäkin huolimatta, että joku sattuisi pysäköimään koneensa kyseiseen ruutuun ja joudutte käyttämään jotakin toista pysäköintipaikkaa.

Hyviä SRH lentoja toivottaen

Kalustoteam

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.