Skip to content

Lentolupakirja ensi kesäksi?

Malmin ilmailukerhon järjestämät kurssit yksityislentäjän lupakirjaa varten (PPL(A)) alkavat jälleen talvea vasten.

Tarjoamme eri vaihtoehtoja tarpeista riippuen. Edullisempi, mutta aikatauluiltaan lukitumpi on talven iso teoriaryhmä, joka alkaa lokakuussa ja jatkuu yli talven pitäen tauon joulun paikkeilla. Hinta tällä kurssilla on 800 euroa sisältäen materiaalin. Jos aikataulustasi voit vapauttaa suurimmilta osin tiistain ja torstain 18-21 sekä sunnuntait 9-15 sopii tämä kurssi sinulle.  Ilmoittautumiset ja lisätiedot: koulutus@mik.fi

Jos kaipaat enemmän joustavuutta, järjestetään myös pienteoriaryhmiä. Näissä sovitaan opettajan ja muutaman oppilaan kesken sopivat aikataulut ja opetuskin on helposti vuorovaikutteisempaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot suoraan opettajalta Jouko Paanaselta: jp.lentotoimi@gmail.com

Koulutustavasta riippumatta opetusta on vähintään 100 tuntia ja lentovaiheen voi aloittaa teorioiden ohella.

Aihe: Uutiset.