Skip to content

OH-COX laskuvaurio sunnuntaina 18.8.

cox-vaurioSunnuntaina tapahtui lentovahinko MIK kalustolle kun OH-COX:n nokkapyörä petti laskussa ja kone siitä johtuen päätyi nokalleen. Kalustovastaavat alkavat maanantaina selvittelemään asiaa vakuutusyhtiön kanssa, mutta selvää on että korjaus kestää viikkoja. Kartoitamme myös vaihtoehtoja nykyisten COX:illa lentävien  oppilaiden koululentojen kannalta.

Ollaan nyt erikoisen tarkkana jäljellä olevan kaluston kanssa että saamme lentää mahdollisimman paljon. Samaten, yritetään arvioida omien lentovarausten kesto mahdollisimman hyvin vastaamaan toteutuvia lentoja ja poistetaan peruuntuneiden lentojen varaukset mahdollisimman pikaisesti, jotta SRH ja STL palvelevat meitä mahdollisimman hyvin.

Hyviä lentoja!

Tuomas, tiedotusvastaava

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.