Skip to content

OH-GAALA 2013 5.10.2013 kello 18:00-23:00 Malmin Lentoasemalla

Arvoisa lentäjä!

ohgaala

Malmin viisi moottorilentokerhoa sekä Jukolan Pilotit kokoontuvat jälleen juhlistamaan lentokauden ja lentopaikkakisan huipentavaan huikeaan OH-GAALAAN 2013 5.10.2013 kello 18:00-23:00.

Vietämme Gaalaa Malmin-75 vuotisjuhlien kunniaksi Malmin lentoaseman pyöreän aulaan erikoisluvalla katetulla Gaala-illallisella, jonne Gate1 -ravintolan avulla rakennamme ainutlaatuisen lentohenkisen tunnelman. Lohet loimutetaan tyylikkäästi pyöreän edessä.

Juhlassa palkitaan Lentopaikkakisan voittajat ja ohjelmassa on luvassa perinteiseen tapaa mukavia yllätyksiä. Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus tavata tuttuja ja uusia lentäjiä sekä heidän seuralaisiaan sekä kerrata kuluneen lentokauden tähtihetkiä hienon illallisen lomassa.

Nyt kaikki mukaan juhlimaan!

Ilmoittaudu tilaisuuteen välittömästi

Vielä muutama päivä aikaa ilmoittautua!

Aihe: Tapahtumat, Uutiset.