Skip to content

Yksityislentäjän lupakirjan teoriakurssi alkaa 24.10.2013

stl-pilotsMalmin ilmailukerho järjestää yksityislentäjän lupakirjakurssin PPL(A), jonka teoriaosuus alkaa 24.10.  Kurssilla on vielä pari vapaata paikkaa, joten mikäli haluat lupakirjan ensi kesäksi niin nyt on hyvä tilaisuus liittyä lentäjien joukkoon. Kurssille voi ilmoittautua ottamalla pikaisesti yhteyttä koulutus@mik.fi / 040 827 6955 Niko Ikonen.

Kurssi sisältää vähintään 100 tuntia lähiopetusta ja tunnit ovat Malmin lentokentällä Malmin ilmailukerhon tiloissa. Tunnit ovat pääsääntöisesti ti&to 18-21 sekä sunnuntaisin 9-15. Joulun ajaksi lukujärjestyksessä on tauko, joten joulun ajan matkat eivät häirise suorittamista. Tunneilla on 100% läsnäolovelvollisuus, joten poissaoloista tulee sopia opettajan kanssa korvaavista tunneista. Teoriakurssin hinta on 1 000 euroa.

Jo teoriakurssin aikana voi halutessaan aloittaa lentovaiheen kerhon edullisilla koneilla. Talvikaudella koneiden varauskirjat ovat varsin tyhjiä, joten koulutunteja saa omiin aikatauluihin sopivasti ja talven epävakaa sää ei haittaa peruskoulutusvaihetta, jolloin pysytään kentän läheisyydessä. Myös yölentokoulutuksen voi käydä talvikaudella. Kyseinen kelpuutus mahdollistaa esimerkiksi syksyllä kotiinpaluut auringon laskettua. Lentokoulutuksesta maksetaan koulutuksen edetessä joten isoja alkuinvestointeja ei tarvita.

Koulutusta tukee myös kerhon simulaattorit, jotka ovat jäsenten käytössä veloituksetta. Simulaattoreilla voi harjoitella monia taitoja jo valmiiksi, ettei niitä tarvitse opetella sitten oikeassa koneessa. Monet oppilaamme valmistuvatkin siis minimitunnein!

 

Aihe: Koulutus, Uutiset.