Skip to content

Kerhotilassa alkaa PPL-teoriakurssi / Groundschool lectures in club room

Talven isompi teoriakurssi on tänä vuonna Malmin Ilmailukerhon tiloissa ja opetukseen käytetään oleskelupuolta. Tunteja on tiistaisin ja torstaisin kello 18-21 ja sunnuntaisin 9-15.

Tuntien ollessa käynnissä ilmestyy oviin laput tiedottamaan asiasta. Pyydämme välttämään läpikulkua (Eli käynti vain käytävän puoleisesta ovesta) ja hiljaisuutta lennonvalmistelu & simulaattoritilassa tuntien aikana.

—-

Starting from 31.10. there will be PPL ground school lectures in club room on Tuesday & Thursdays 6 pm – 9 pm and on Sundays 9 am. – 3 pm. During lectures there will be signs on doors. Please avoid using door on the hangar side and be quiet when using flight planning & simulator room.


Niko Ikonen
koulutusvastaava
Malmin ilmailukerho ry.
koulutus@mik.fi

 

 

Aihe: Jäsenuutiset.