Skip to content

DV20 matkalla kotiin

Kerhon uusi Diamond DV20 vastaanottotarkastettiin maanantaina Avignon-Caumont’n lentokentällä Ranskassa, ja tiistaina 6.5. alkoi siirtolentourakka kohti kotia. Siirtolentomiehistö yöpyi toisen lentopäivän jälkeen Malmössä – toivottavasti majapaikka löytyy, sillä naapurikaupungissa on isohkot laulukilpailut ja hotellit täynnä.

Jos keli sallii kone saapuu tänään torstai-iltana 8.5. Malmille, tosin iso matalapaine okluusiorintamineen aiheuttaa sateita ja matalaa keliä sekä Ruotsin että Baltian suunnalla, joten tämä vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Päivitys: kone on jo Suomessa, vielä odotellaan sään parantumista että viimeinen legi päästään lentämään – ainakaan tänään torstaina lento ei onnistu.

Ilmoitamme tarkan Malmille saapumisen ajankohdan täällä heti kun se on tiedossa. Uutukaisella on myös facebook-fanisivut.

2. päivä Speyr – Hildesheim – Rugen – Malmö

2014-05-07 EDRY-EDVM-EDCG-ESMS

1. päivä Avignon – Besancon – Speyr

2014-05-06 LFMV-LFQM-EDRY

Aihe: Uutiset.