Skip to content

Vapaita paikkoja MI5++ Fly-outiin Palangaan viikonloppuna!

EDIT: SRH vapautettu muuhun käyttöön, STL täynnä.

Peruutusten johdosta koneissamme OH-SRH (Jälleen ehjä!) ja OH-STL on vapautunut pari paikkaa viikonlopun (3.-4.5.) Malmin lentokerhojen yhteisreissulle Palangaan, Liettuaan. Lennolle lähtevän ei tarvitse olla kokenut matkalentäjä, vaan tämä on oiva tilaisuus lähteä kokeneempien kerholaisten kanssa tutustumaan uuteen paikkaan. Mikäli kiinnostaa niin otathan pikaisesti yhteyttä koulutus@mik.fi

552267_4097208025017_1619643830_n

Perinteinen kevään MI5+:n Fly Out suuntautuu tänä vuonna Palangaan liettuaan. Ohjelmassa on toki ensin lento Palangaan miehistön sopivaksi katsomaansa reittiä pitkin (Välipysähdys esimerkiksi Virossa). Perille saavuttuaan yhteinen illallinen ja muuta ohjelmaa. Palanga on kuuluisa rannastaan. Itsessään se on pieni kylä, mutta muuttuu kaupungiksi aina kesällä. Kaupunki on hyvin tiivis ja kaikki ravintolat ja palvelut löytyvät yhden kävelykadun varrelta. Hintataso on edullinen vaikka kyse onkin lomakohteesta.

P.S. Mukaan lähteminen onnistuu myös Ilman lupakirjaa!

Aihe: Jäsenuutiset.