Skip to content

16.-17.8. Airshow Malmilla ja Fly-in Riiassa

Elokuu on ilmailutapahtuma painotteista aikaa ja 9.-10.8. järjestetään Oulussa vuoden päälentonäytös. Heti seuraavana viikonloppuna on Malmilla Finland International Airshow. Kerhomme on esillä tapahtumassa esittelemässä toimintaansa.

Tapahtuma aiheuttaa kuitenkin merkittäviä rajoituksia lentotoimintaan kyseisenä viikonloppuna ja koneet joudutaan pysäköimään myös muualle kuin normaaleille paikoilleen. Tällä hetkellä varauskirjassa on vielä tyhjää koneille COX ja IHQ 16.-17.8. Yksi vaihtoehto onkin lentää Riikaan, Spilven yleisilmailukentälle, jossa järjestetään fly-in. Kentältä saa myös autobensaa, joten koneiden tankkaus onnistuu. Lisätietoja kutsusta RIGA FLY-IN 2014 preliminary info flyer sekä sivuilta http://www.spilve.org/?en

Aihe: Jäsenuutiset.