Skip to content

Finland Airshow 16.-17.8.

finlandairshowMe osallistumme Malmilla järjestettävään “Finland Airshow” -lentonäytökseen esittelemällä kerhomme toimintaa ja kalustoa yleisölle. Etsimmekin  innokkaita henkilöitä kertomaan kerhostamme, kalustostamme ja ilmailuharrastuksesta Malmilla. Sen lisäksi että asia on kerhon ja harrastuksemme kannalta tärkeä, esittelytiimin jäsenet saavat myös  vapaalipun koko tapahtumaan.

MIK:in esittelytiimissä mukanaolo on siis hyvä tapa päästä lentonäytökseen “ilmaiseksi”. Lisää nimesi allaolevan linkin kautta – päivystysvuorot jaetaan lopullisen osallistujamäärän selvittyä. Kalustostamme IHQ ja STL ovat esillä maanäyttelyssä varaustilanteen mukaan. Käytännön järjestelyistä on saatu tähän mennessä varsin vähän tietoa, tapahtuman rakentaminen alkaa torstaina 14.8. klo 10, lisätietoa tulee lähiaikoina.

Esittelemällä kerhon toimintaa voit siis päästä tapahtumaan vapaalipulla. Jos et pääse esittelytiimiin, MIK:in jäsenenä voit kuitenkin ostaa lipun 50% alennuksella. Tilauslomake on alennuslippujen osalta hiukan sekava – ole tarkkana kun täytät. Huomaa myös että lippujen alennushinnat ovat sitoumuksetta sillä ne on laskettu tapahtumajärjestäjän sivulta löytyvän hinnaston mukaan jonka muutokset saattavat olla myös mahdollisia.

Huomatkaa että ilmoittautumiset MIK:in esittelytiimiin, ajolupahakemukset ja SITOVAT alennuslipputilaukset tulee tehdä maanantaihin 11.8. mennessä. Liput lunastetaan tapahtumapäivänä portilta lipunmyynnistä omalla nimellä ja maksetaan käteisellä.

Ilmoittautuminen ja lipputilausten vastaanotto on päättynyt. Ajolupapyyntöjä tuli niin paljon, että kaikille tuskin löytyy pysäköintitilaa, laitamme kuitenkin kaikki hakemukset eteenpäin.
Ajolupien noudosta ilmoitetaan erikseen.

 

Aihe: Jäsenuutiset.