Skip to content

Lentonäytöksen takia poikkeusjärjestelyjä 14.-18.8.

Asemataso 1 on suljettu torstaista 14.8. klo 10 – maanantaihin 18.8. klo 10. IHQ:lle tulee tälle ajalle korvaava pysäköintipaikka myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan, STL säilytettäneen hallissa. Tarkemmista lentotoiminnan rajoituksista torstaina (aitojen ym. rakentaminen) ja perjantaina (lentonäytösharjoitukset) ei ole vielä tarkempaa tietoa (näistä tulee erikseen NOTAM), todennäköisesti on odotettavissa huomattavia viivytyksiä, koska asematason ollessa suljettu Marshaller saattaa koneen erikseen hallilta liikennealueelle.

Lentonäytöksen ja harjoitusten aikana Malmin ilmatila on kokonaan suljettu.

IHQ ja/tai STL otetaan maanäyttelyyn varsinaisen näytöksen ajaksi 16.-17.8. Kerholle tulee koneiden luo esittelypiste, paikka ei ole vielä selvillä, tähän tarvitaan kohtuullinen määrä vapaaehtoisia vahtimaan koneita ja esittelemään kerhon toimintaa. Lisäksi esittelymateriaalit pitää taikoa jostain, koska juuri mitään ajantasaista PR-materiaalia ei ole valmiina.

Näytöspäivinä 16.-17.8. kenttäalueelle ei pääse ilman pääsylippua tai kulkulupaa eikä autolla ilman ajolupaa. Kerhon jäsenet voivat ostaa 50% alennuksella lippuja. Keräämme näistä aikanaan nimilistan ja hankimme liput keskitetysti.

Pysäköinninvalvontatehtäviin tai järjestyksenvalvontaan emme tällä kertaa osallistu talkoovoimin.

Lähde: Lentoaseman tiedote 72014 [pdf]

Aihe: Jäsenuutiset.