Skip to content

Majoitusta tarjolla Jämillä Flyin viikonloppuna 18-20.7 MI5+ kerholaisille

kanervaJämin perinteinen viikonloppu lähestyy. Joka vuosi on ollut ongelmana että majoitus on kiven alla eikä ole ollut mahdollisuuksia jäädä koko viikonlopuksi nauttimaan upeasta fly-in:stä ja mahtavasta meiningistä. Tänä vuonna lentopaikkakisasta ja OH-Gaalasta tuttu MI5+ ryhmittymä tarjoaa Jämille matkaaville mökkimajoitusta erittäin edulliseen hintaan. Olemme varanneet Kanerva nimisen mökin koko viikonlopuksi joten ei muuta kuin viikonloppuna kohti Jämiä! Mökin kokonaisvuokra (350€) jaetaan ilmailuperinteiden mukaan tasan yöpyvien kesken. Omat liinavaatteet tms mukaan!

Nähdään siis Jämillä tulet sitten autolla, lentäen, kontaten tai julkisia liikennevälineitä käyttäen!

Lisätiedot mökistä ennen viikonloppua ja viikonlopun aikana allekirjoittaneelta.

terveisin,

Jouni Pyhäjärvi, pyhajarvi.jouni@gmail.com, 050 487 3733

PS. Jämillä myös mahdollisuus lennellä viikonlopun aikana OH-STL:llä lähiympäristössä tai kauempanakin

Aihe: Jäsenuutiset.