Skip to content

MIK lentopaikkakisan johdossa

Malmin Ilmailukerho ja monet sen lentäjistä tähdittävät palkintopaikkoja lentopaikkakisassa. Kisa on tänä vuonna varsin tasainen, joten osallistu sinäkin ja ilmoita lentosi ja avusta näin kerhomme voittoon!

Lentopaikkakisa on Malmin kuuden kerhon + Jukolan pilottien yhteinen kisa, jossa kerätään pisteitä jokaisesta eri lentopaikasta jossa on vieraillut. Suomen kentistä saa 1 pisteen ja yli 400 nm päässä sijaitsevista kentistä 2 pistettä. Sen lisäksi ulkomaiden kentistä pisteet 1,5 kertaisena. Kisan tarkoituksena on kannustaa lentäjiä tutustumaan uusiin lentopaikkoihin. Kisan sivut löytyvät http://lentopaikkakisa.com ja sieltä löytyy myös ohjeet lentojensa ilmoittamiseksi.

Kisa huipentuu 25.10. järjestettävään OH-Gaalaan Malmilla, missä parhaat lentäjät ja kerhot palkitaan.

Aihe: Uutiset.