Skip to content

PPL(A) teoriat tarjolla myös etäkurssina

Olemme lisänneet yksityislentäjän lupakirjaan tähtäävän koulutuksen koulutusvaihtoehtoihin nyt myös etäteoriat. Etäteoriakurssi laajentaa opiskelumahdollisuuksia huomattavasti, koska opiskella voi sillon kuin itselleen parhaiten sopii eikä sillon kun tunnit järjestetään. Etäteoriaan kuitenkin sisältyy pari päivää lähiopetusta, jotta epäselväksi jääneet asiat voi vielä selventää lähiopetustilanteessa. Mikään ei toki estä pistämästä viestiä opettajalle myös etänä jos jotain ei ymmärrä. Kurssin voi aloittaa milloin tahansa ja sitä voi täydentää heti alusta alkaen myös lentovaiheella.

Kurssin hinta jäsenillemme on 1400 euroa.

Järjestämme talvea vasten myös lähiopetuskurssin, joka sisältää vähintään 100 tuntia teoriaa. Kurssi alkaa lokakuussa ja sen hinta on 1000 euroa. Kurssin alkaminen mainitulla hinnalla edellyttää kuitenkin vähintään 8 osallistujaa. Aikaisempina vuosina osallistujia on kuitenkin ollut yli 12.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset  kursseille koulutus@mik.fi

Aihe: Koulutus.