Skip to content

Autobensaa vihdoin Shellistä!

JäätelöautoIHQ:n autobensatankkaus onnistuu vihdoin Shelliltä palvelutankkauksena aukioloaikojen puitteissa.

Rullaa IHQ keltaisen “jäätelöauton” luo (vanhan Nesteen pouserin vieressä), ja tilaa tankkaaja paikalle puhelimitse.

Shellin kiinniollessa käytetään edelleen jerrykannuja, maksaminen tapahtuu SEO:n luottokortilla, pin-koodi on jerrykannussa. Merkitse kuittiin oma nimesi, ja laita kuitti matkapäiväkirjalokerikossa olevaan muovitaskuun (“piikki” tulossa!).

SEO-kortti säilytetään kerholla, jotta kannut voidaan täyttää valmiiksi koneen ollessa vielä lennolla. Älä ota SEO:n luottokorttia lennolle mukaan. Muistathan, ettei polttoainetta saa säilyttää hallissa eikä kerhohuoneella.

Shellin bensakortti pidetään edelleenkin koneen matkapäiväkirjan mukana.

* * *

IHQ can finally be refueled with mogas at Kanair Malmi. Taxi to little yellow truck close to blue helicopter hangar, and call Shell Kananen by phone.

If Shell is closed, you can use jerry cans. We now have SEO credit card located in IHQ logbook drawer. Pin code is written on jerry can. Write your name on the receipt, and place the receipt in plastic file in the logbook drawer.

SEO credit card is kept at club room – do not take it onboard – to enable filling the cans before plane arrives from previous flight. And finally: please keep in mind that it is strictly forbidden to store fuel in the hangar or club room.

Shell card is stored in the logbook cover.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.