Skip to content

Maaliinlaskukisat Hyvinkäällä 6.9.

SRH-spotlanding

 

MIK ei pysty osallistumaan maaliinlaskukisoihin IHQ:n rikkouduttua. SRH on vielä korjattavana ja STL:llä on matkalentovaraus viikonlopun yli.

Perinteiset MIK:in, Jukolan pilottien ja Finnairin lentokerhon väliset maaliinlaskukisat käydään Hyvinkäällä lauantaina 6.9. MIK:in kisakoneena OH-IHQ.

Kone on meille kaikille uusi, joten on suositeltavaa harjoitella maaliinlaskuja etukäteen. Kisassa on tarkoitus on tehdä mahdollisimman normaaleja laskuja ja lentää turvallisesti, ja ennenkaikkea pitää kalusto ehjänä.

Kisassa lennetään Hyvinkään pääkiitotien 04/22 laskukierroksessa neljä suoritusta, aloitus myötätuulesta kosketuskohdan tasalta 1400 jalkaa QNH:

  • Harjoituslasku, jota ei mitata/arvostella
  • Ilman moottoritehoa, laippa-asetus vapaa
  • Ilman moottoritehoa, sileänä
  • Moottorilasku 2m korkean esteen yli.  Kahden avustajan kannattelema lippusiima sijaitsee 50 metriä ennen nollaviivaa. Kone ei saa vajota lippusiiman alle ennen sen ylitystä.

Tarvitsemme myös mittamiehiä ja autokuskeja, valo- ja videokuvaajia. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus seuraamaan laskuja aivan kiitotien vierestä. Tarkoitus on kokoontua Malmille klo 8, ja siirtyä Hyvinkäälle, siten että kilpailijat ovat mukana pakollisessa briefingissä klo 10.

Jukolan pilottien puolesta on tarjolla sämpylöitä ja kahvia 5e omakustannushintaan.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LINKKI (GOOGLE FORM/SHEET) POISTETTU 5.9.

Aihe: Jäsenuutiset.