Skip to content

Haluatko lentäjäksi? PPL-kurssit ovat alkamassa

Onko haaveenasi ollut lentolupakirja? Toteuta haaveesi ja ilmoittaudu Malmin Ilmailukerhon yksityislentäjän lupakirjakurssille (PPL(A)).

Kurssi koostuu kahdesta osasta joita voi suorittaa rinnakkain – teoria ja lentokoulutus. Lentokoulutus on aina oppilaan aikataulujen mukaan yksityisopetusta.
Teoriakurssista tarjoamme useampia vaihtoehtoja.

1. Isompi teoriaryhmä joka alkaa lokakuun lopussa, hintaa 1000 euroa sisältäen materiaalit (edellytyksenä 8 osallistujaa). Tunnit ovat tiistaisin ja torstaisin 18-21 sekä muutamana sunnuntaina 9-15.
2. Pienteoriaryhmä, jossa aikataulut sovitaan ryhmäläisten kesken ja on joustavampi vaihtoehto, pienemmästä koosta johtuen hinta on korkeampi ja määräytyy lopullisen osallistujamäärän mukaan.
3. Etäteoria, jossa omaan tahtiin opiskellaan verkkosivuston avulla koko teoriakokonaisuus ja täydennetään tietämystä parilla lähiopetuskerralla. Hinta 1400 euroa ja aloittaa voi koska tahansa.

Organisaatiomme hakee myös LAPL(A)-koulutuslupaa ja mikäli ne myönnetään voimme kouluttaa myös LAPL(A)-lupakirjaan näillä samoilla teorioilla. LAPL(A)-lupakirjalla saa lentää kaikkia kerhomme koneita enintään 3 matkustajan kanssa. Siihen kuitenkin kuuluu 15 tuntia vähemmän lentokoulutusta joka tekee siitä halvemman aloituskustannukseltaan.

Teorioiden lisäksi kustannuksia tulee lentovaiheesta, jota on PPL(A)-lupakirjan kanssa 45 tuntia. Lentotunnin hinta määräytyy aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja tällä hetkellä koko PPL(A) lupakirjan hinnaksi tulee noin 11 000 euroa, josta lentovaihe kustantaa noin 9 000 euroa. Lentokoulutusmaksut maksetaan koulutuksen edetessä, joten koko summaa ei tarvitse vielä kurssille tullessa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssista

Niko Ikonen / +358 40 827 6955
koulutus@mik.fi

 

 

 

Aihe: Koulutus.