Skip to content

Ilmainen yölentoteoriakurssi joulukuussa jäsenillemme

Aikaisemman kyselyn perusteella olemme päättäneet pitää teoriakurssin joulukuun alkupuoliskolla jäsenillemme. Teoriat ovat maanantaina 8.12., torstaina 11.12. ja maanantaina 15.12. klo 18-21.30 Malmin lentoasemalla. Kahtena ensimmäisenä kertana on varsinaista opetusta ja vikalla kerralla koe + palautus. Teoriaosuus itsessään on veloitukseton ja todistuksen koko koulutuksesta saa lennot lennettyään kerhossamme. Lentokoulutusta on vähintään 5 tuntia ja koneesta riippuen kustantaa noin 1000 euroa. Koneet IHQa lukuunottamatta ovat käytettävissä. Koulutukseen osallistuminen vaatii LAPL(A) tai PPL(A) lupakirjan.

Kurssille mahtuu 12-14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset koulutus@mik.fi. Ilmoita nimesi, yhteystietosi sekä lupakirjanumerosi.

EDIT: Kurssi täynnä! Peruutuspaikkoja voi vielä tiedustella koulutus@mik.fi

 

 

Aihe: Koulutus.