Skip to content

Koneen paperien tarkastaminen ennen lentoa?

Jokainen pilotti on velvollinen tarkastamaan ennen lentoonlähtöä että koneen paperit ovat kunnossa – myös koneen kausikortti.

IHQ:n kausikortti oli mennyt vanhaksi 11.11. – Finavia muisti meitä reilun 600e laskeutumis-, TN-, ja pysäköintilaskulla. Kausikortti oli printattuna Shellin luottokortin alapuolelle takasivulle, voimassaoloaika selvästi näkyvissä.

Syypää on ensisijaisesti Finavia, joka ei suostunut 12.5. myymään vuoden loppuun asti voimassa olevaa kausikorttia. Yritämme vielä neuvotella laskusta – toinen mokoma luultavasti näitä tulossa vielä lisää.

Finavia paljastui tänään YY Optiman “selvitystä” rahoittaneeksi tahoksi Helsingin kaupungin ja LVM:n kanssa: www.malmiairport.fi/lvmn-tutkimuksen-maksoivat-myos-finavia-ja-helsingin-kaupunki/

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.