Skip to content

Avoimia purjelentokursseja 2015

4gNaapurikerhomme PIKin Purjelentokurssi 2015 on tulossa! Samoin Nummelan lentokeskuksen purjelentokurssi. Mikäli sinulla on jo esimerkiksi PPL(A), et tarvitse täyttä kurssia. Voit ottaa suoraa yhteyttä koulutusta järjestävään tahoon ja sopia kuinka käy muutamat teoriatunnit sekä 5-8 lentotuntia.

PIK

Kurssi alkaa kevättalven aikana suoritettavalla teoriaosuudella. Teoriakurssin aloitustilaisuus pidetään 2.2. klo 18 Aalto-yliopiston kirjastolla Otaniemessä. Teoriatunnit pidetään helmi-maaliskuussa kahdesti viikossa arki-iltaisin. Teoriakurssin hinta on 100 euroa.

Kurssin lento-osa järjestetään keväällä/alkukesästä Räyskälän lentokentällä. Lento-osan aikataulut tarkentuvat myöhemmin opettajien ja oppilaiden aikataulujen mukaisesti.

Tänä vuonna PIK:n teoriakurssi on avoin kaikille, joten voit houkutella kaverisikin mukaan. PIK:n ulkopuoliset kurssilaiset voivat suorittaa lento-osan Räyskälä-Säätiön kurssilla, joka pyörii samassa paikassa ja samaan aikaan PIK:n lento-osan kanssa.

Tule kurssille ja lentele omalla lupakirjalla jo ensi kesänä! Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa http://www.pik.fi/kurssi

NLK

Teoriakoulutus alkaa 28.2. Helsinki-Malmin lentoasemalla Gate 1 -ravintolassa. Ilmoittautuminen pitää tehdä viimeistään kurssin alkaessa 28.2. Aikataulu löytyy osoitteesta http://nlk.fi/talviteoriakurssi/ . Teoriakurssin hinta on 250 euroa ja lentovaihe suoritetaan kesällä Nummelan lentokentällä.

Aihe: Jäsenuutiset, Tapahtumat, Uutiset.