Skip to content

Ilmailuliiton ylimääräinen kokous 7.2.2015

Kerhon hallitus päätti, että Niko Ikonen edustaa MIK:iä ilmailuliiton ylimääräisessä kokouksessa helmikuussa.

Pyrimme löytämään täysin uusia ehdokkaita ilmailuliiton hallitukseen. Meillä on kohtalaisen ison äänimäärän ja muiden moottorilentokerhojen välisen yhteistyön avulla hyvät mahdollisuudet saada merkittävä muutos aikaan. On ymmärrettävää että Ilmailuliiton sekava tilanne on vähentänyt hallitustyöskentelyn kiinnostavuutta. Tarvitsemme kuitenkin vahvan keskusjärjestön puolustamaan Malmin lentokentän säilyttämistä ilmailukäytössä.

Kerhon keskustelupalstalla voit ottaa kantaa kerhon linjauksista suhteessa Suomen ilmailuliittoon, tästä keskusteluun: MIK ja SIL-sotku. Jos käyttäjätunnuksessasi on ääkkösiä tai muita erikoismerkkejä ne saattavat estää viestien kirjoittamisen tai kommentoinnin, ota yhteyttä webmaster@mik.fi, niin korjaamme tilanteen ensi tilassa.

 

Aihe: Jäsenuutiset.