Skip to content

Lentotoimintatilastot

Screen Shot 2015-04-29 at 19.43.16Sähköiseen lentopäiväkirjaan perustuvat reaaliaikaiset – kunhan tiedot syötetään heti lennon jälkeen – lentotoimintatilastot löytyvät tuosta vasemmalta Lentokoneet- ja simulaattorit -osastosta vuodesta 2010 alkaen:
www.mik.fi/lentokoneet/lentotilastot.

Samalla muistutetaan että koneen matkapäiväkirjan ja sähköisen lentopäiväkirjan merkintöjen on oltava ehdottomasti yhdenmukaiset – mahdolliset virhesyötöt voit korjata itse ennen lentolaskun maksamista: omat lennot-näkymän oikeassa reunassa on linkki “muokkaa”.

On myös tärkeää että paperiseen matkapäiväkirjaan lasketaan lennon kesto ja kokonaislentoaika minuutilleen oikein. Jätämme kuukausittain Tullille Jet A1 -polttoaineen käytöstä valmisteveroilmoituksen. Säästät huomattavasti kalustotiimin ja rahastonhoitajan hermoja laskemalla oikein.

Paperikirjan tuntitilanteen seuraamiseksi toivomme tuntitilanteen päivittämistä vikataulu- ja kaluston tunnit -sivulle aina päivän päätteeksi. Helpotat samalla huoltotilanteen ennakointia.

Aihe: Jäsenuutiset.