Skip to content

Nyt LAPL(A) koulutus meiltä

TraFi on myöntänyt tänään Malmin Ilmailukerholle luvan kouluttaa LAPL(A)-lupakirjaa (Entisten PPL(A) ja NF(A) lisäksi). Kyseessä on PPL(A)-lupakirjaa kevyempi koulutusmuoto sisältäen samat teoriat, mutta 15 tuntia vähemmän pakollista lentokoulutusta tehden merkittävän kustannusvaikutuksen hankintakustannukseen. LAPL(A)-lupakirja kattaa käytännössä lähdes kaiken sen lentotoiminnan (mukaan lukien yö, kunhan erillinen kelpuutus on hankittu) mitä normaalisti PPL(A)-lupakirjalla suoritetaan. Voit siis lentää kyseisellä lupakirjalla kaikkia kerhomme koneita ja enimmillään 3 matkustajan kanssa (kunhan matkustajankuljetusoikeudet ovat voimassa). Mikäli haluat myöhemmin kehittää lentoharrastustasi niin PPL(A)-lupakirjaan päivittäminen on helppoa ja tarvitsee lentää vain puuttuvat koulutustunnit.

Mikäli lupakirjan hankinta kiinnostaa niin ota yhteyttä koulutus@mik.fi tai +358 40 827 6955 (Niko Ikonen). Koulutuksen voi aloittaa vaikka heti, teorioita saatavilla lähiopetuksena tai etäteorioina.

Aihe: Uutiset.