Skip to content

Takaisin ilmaan -päivä 25.4.

Perinteinen Takaisin ilmaan -päivä järjestetään jälleen ja päivämääräksi valikoitui 25.4. Tule virkistämään lentotaitojasi turvallisesti opettajan kanssa. Päivä alkaa klo 9 nurkilla (Torni vasta klo 10) ja jatkuu noin viiteen asti lentojen osalta. Tämän jälkeen on vielä pesutalkoot. Samaan aikaan järjestetään myös avoimet ovet, joten tuo myös tuttusi tutustumaan kerhoon.
Ideana on lentää lyhyitä 20-30 minuutin lentoja joissa verestellään talven aikana unohtuneita taitoja. Lennosta maksat vain koneen normaalin vuokran ja opettajat toimivat talkooperiaatteella. Päivän aikana ei lennetä kerhotyyppejä tai kertauskoululentoja yms. Lento valmistellaan kerholla kokeneiden kerholaisten kanssa jonka jälkeen siirrytään lentämään lennonopettajan kanssa lento. Mikäli kokee lennon jälkeen että lisäkertaus tai uusi konetyyppi vielä kiinnostaisi voi samalla sopia helposti opettajan kanssa lisätunneista. Päivään ei ole erillistä ajanvarausta vaan lentoja suoritetaan sitä mukaan kun kiinnostuneita saapuu kerholle.

EDIT: SRH:n pesutalkoot alkavat n.klo 17, muiden koneiden varaukset vapautettu.

 

 

Aihe: Tapahtumat.