Skip to content

Veloitukseton yöteoriakurssi jäsenille

Aikaisemman kyselyn perusteella olemme päättäneet pitää teoriakurssin jäsenillemme syyskuussa. Teoriat ovat tiistaina 15.9., torstaina 17.9. ja maanantaina 21.9. klo 18-21.30 Malmin lentoasemalla. Kahtena ensimmäisenä kertana on varsinaista opetusta ja vikalla kerralla koe + palautus. Teoriaosuus itsessään on veloitukseton ja todistuksen koko koulutuksesta saa lennot lennettyään kerhossamme. Lentokoulutusta on vähintään 5 tuntia ja koneesta riippuen kustantaa noin 1000 euroa. Koneet IHQa lukuunottamatta ovat käytettävissä. Koulutukseen osallistuminen vaatii LAPL(A) tai PPL(A) lupakirjan, lento-oppilaat eivät voi osallistua.

Kurssille mahtuu 12-14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset koulutus@mik.fi. Ilmoita nimesi, yhteystietosi sekä lupakirjanumerosi.

Aihe: Koulutus.