Skip to content

Ilmailumuseon ilmailuharrastuspäivä la 10.10.

Esittelemme  toimintaamme ilmailumuseolla ensi lauantaina 10. lokakuuta klo 10-17. Tarvitsemme jälleen esittelijöitä samaan tapaan kuin elokuun lentonäytöksessä. Otamme taulu-tv:n kerholta mukaan ja pistämme lentovideoita pyörimään. Uutta videomateriaalia mahtuu mukaan – nyt on viimeistään aika purkaa kesän GoPro-saaliit. Käsivaralta kuvatut HD-laatuiset pokkarivideot kelpaavat yhtä lailla.

Tunnin mittainen kerhoesittely on luvassa klo 14 auditoriossa, mm. kesän Euroopan reissun matkakertomus.

Suunnittelemme esitystä tänään keskiviikkona kerhoillassa. Tarkempaa kellonaikaa ei ole sovittu. Gate1 on auki klo 19 asti, keittiön uudistunutta ruokalistaa voi testata klo 18 asti. Lisäksi twitter-puskaradio tietää kertoa että ensimmäinen Finnairin Airbus 350XWB saapuu EFHK:lle klo 17.45

pj

Lauantain ohjelma:

ILMAILUHARRASTUSPÄIVÄ LAUANTAINA 10.10.2015

 

Ilmailuharrastuspäivä kokoaa yhteen kaikki Ilmailuharrastajat. Lentäjistä,  ilmailukirjallisuuden asiantuntijoihin ja kaikkea siltä väliltä. Museon elämyspalveluiden lentosimulaattoreissa huipputarjous ja mielenkiintoisia luentoja, luvassa paljon muutakin Ilmailuun liittyvää ja houkuttelevia myyntipöytiä.

Lisätietoja ja pöytävaraukset: (VARMISTETTU!)

Pöytävaraukset museolle 9.10.2015 mennessä

Päivän ohjelma:

10.00-: museon ovet avataan, Aeropole Oy esittelee toimintaansa, myynti ja esittelypöydillä Ilmailuharrastajan taivas

10.00: Messerschmitt Bf109-simulaattorilla esittelylentoja – Virtuaalilentäjät Ry/Suomen Ilmailumuseo

11.00:  Esittelyssä Aeropole Oy

13.00: DC-9 Lentäjän näkökulma – Jorma Pajunen Ryhmäpäällikkö -Finnair Oyj (evp.)

14.00: Malmin Ilmailukerho esittäytyy – MIK Osasto

15.00: VL Myrsky II projektin kuulumisia – Matti Patteri

17.00: Tapahtuma päättyy ja museo suljetaan

Tapahtuma-alueelle ja luentoihin sisäänpääsy museonpääsylipulla

Aihe: Jäsenuutiset.