Skip to content

Jettiä iltaisin ja viikonloppuisin!

img_0282

Shell lopetti syyskuun lopussa palvelutankkauksen iltaisin ja viikonloppuisin. JET A1 ‑polttoainetta saa käydä itsepalveluna tankkaamassa 1000 litran säiliöstä, joka on Shellin toimipisteen itäreunassa.

Lue ohjeet huolellisesti. Tankkaukset kirjataan kahteen lomakkeeseen.

Älä rullaa tankkauspaikalle/tankkauspaikalta rullaustie Foxtrotin kautta – asfaltti on huonossa kunnossa ja mäki on liian jyrkkä ja epätasainen lentokoneelle: potkuri menee rikki, ja siihen meillä ei ole varaa. Luiska on tarkoitettu kuorma-autolle, ei lentokoneelle.

Rullaa varovasti asematason puolelta suoraan. Kääntymistilaa ei ole.  Tankkauspaikka on kalteva, käytä parkkijarrua ja pyöräpukkeja. Letkun pituus riittää. Siirrä kone työntämällä/vetämällä tankkauksen jälkeen tasaiselle asfaltille. Mielellään kaveri avuksi!

Palauta avain tankkauksen jälkeen lokeroonsa kerhohuoneelle – älä ota mukaan lennolle. Koneita on kaksi, avaimia vain yksi.

Aihe: Jäsenuutiset.