Skip to content

Jäsenmaksut 2017, lentolaskutus

Suomen ilmailuliiton jäsenet
Suomen ilmailuliittoon kuuluvien jäsenten jäsenmaksut laskuttaa ilmailuliitto, joka on lähettänyt laskut joulukuussa. Maksumuistutukset lähetetään kirjeitse viikolla 5.

Jäsenet, jotka eivät kuuluu Suomen ilmailuliittoon
Ei-SIL-jäsenten jäsenmaksut laskutamme tänä vuonna PDF-muotoisella laskulla, joka on lähetetty jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 26.1. Laskutamme samalla mahdollisia rästejä: liittymismaksun ja vuosien 2015 ja 2016 jäsenmaksut. Eräpäivä on 15.2.

Lentolaskut
Lentolaskut tulee maksaa lentopäiväkirjan kautta viimeistään kahden (2) viikon kuluttua lennosta. Tarkista lennot ja mahdolliset aiemmat avoimet lentolaskusi osoitteessa www.mik.fi/kirja. Huomaa, että uudet lennot kirjataan laskun muodostamisen yhteydessä uudelle laskulle ja jos edellinen maksusuoritus on jäänyt tekemättä avoimia laskuja voi olla useita, jolloin jokainen lasku on maksettava yksitellen. Tarkasta omat lentosi www.mik.fi/kirja/omat.php syöttämisen jälkeen, ennen kuin muodostat laskun – voit korjata mahdolliset virheet itse! Mahdollisissa virhetilanteissa ota yhteyttä rahastonhoitajaan laskutus@mik.fi

Aihe: Jäsenuutiset.